Virksomheden

DolphinEyes Aps er en 100% danskejet virksomhed med hovedsæde i Nærum i Nordsjælland. Virksomheden er etableret af Helle Kayerød i 2011 på baggrund af opfindelsen DolphinEyes® hårvaskmaske. 

Vision

At gøre hverdagen lidt nemmere og lidt sjovere for alle.

Hvorfor hedder det DolphinEyes?

Når man ikke kan lide at få vasket hår, skyldes det ofte, at man er bange for at få vand og sæbe i øjnene. For at undgå ubehaget, lukker man øjnene, hvilket gør ens balance dårligere.

Hårvaskmasken hedder DolphinEyes®, da den giver brugeren mulighed for at holde øjnene åbne under fx hårvask. På den måde bevarer barnet balancen, ligesom delfinen der kan have øjnene åbne, mens den springer gennem vandet.

Se Emilie vaske hår med DolphinEyes® - det tager kun 30 sekunder!

Helle Kayerød stifter DolphinEyes

DolphinEyes® er historien om et hverdagsproblem og en ambition om at finde en løsning på problemet. 

I 2006 fik Helle Kayerød en ide. Gennem længere tid, havde hendes to børn grædt, når de skulle have vasket hår. Det var stressende og ikke sjovt for nogen parter.

Situationen blev forsøgt afhjulpet ved blandt andet, at holde en vaskeklud for børnenes øjne og læne deres hoved tilbage. Men det var ikke nogen god løsning. 

Som uddannet civilingeniør, E*MBA og HD, og med lang erfaring fra medico sektoren, hvor Helle Kayerød havde brugt mange år, på at udvikle produkter til mennesker med kroniske sygdomme, havde hun et godt udgangspunkt til, at tage udfordringen op, så hårvask kunne blive nemmere og sjovere. 

”Det viste sig hurtigt, at der ikke var nogen nem løsning på problemet. Produktet skulle beskytte øjnene, men måtte ikke røre ved håret, for håret skulle nemt kunne vaskes. Eneste mulighed var derfor, at få produket til at sidde fast i ansigtet. 

Jeg har arbejdet med hudklæbere i mange år. Jeg vidste derfor godt, at jeg nu ville begive mig ud på en lang rejse, for at finde den rette klæber. En klæber som skulle kunne modstå vand, være nem at sætte på og ikke gøre ondt at tage af. Det tog 5 år, men så var den der!”