About DolphinEyes®

Om DolphinEyes Aps

DolphinEyes Aps er en 100% danskejet virksomhed med hovedsæde i Nærum i Nordsjælland. Virksomheden er etableret af Helle Kayerød i 2011 på baggrund af opfindelsen til en glad hårvask - Hårvaskmasken DolphinEyes®.

Vision

At gøre hårvask til en glad oplevelse for alle.

Hvorfor hedder det DolphinEyes?

Når man ikke kan lide at få vasket hår skyldes det ofte, at man er bange for at få vand og sæbe i øjnene.

For at undgå ubehaget, lukker man øjnene, men det gør ens balance dårligere og skaber utryghed. Hårvaskmasken hedder DolphinEyes®, da den giver brugeren mulighed for at holde øjnene åbne og bevare balancen i badet, ligesom delfinen der kan have åbne øjne, mens den springer sikkert gennem vandet.

DolphinEyes_icon_name small

Historie

DolphinEyes® er historien om et hverdagsproblem og en ambition om at finde en løsning, der kunne give en gladere hverdag for børnefamilier verden over.

I 2006 fik Helle Kayerød en ide, hun ikke kunne glemme. Gennem længere tid, havde hendes to børn grædt hver gang de skulle have vasket hår - Det var stressende og ikke sjovt for nogen parter.

Som alle andre forældre blev situationen forsøgt afhjulpet ved at holde en vaskeklud for børnenes øjnene, læne deres hoved tilbage, selv svømmebriller og skumkasketter blev afprøvet, selvom det betød, at noget af håret, ikke blev vasket ordentligt.

Som uddannet civilingeniør, MBA og HD, og lang erfaring fra medico sektoren, hvor Helle Kayerød havde brugt mange år på at udvikle produkter og løsninger til mennesker med kroniske sygdomme, havde hun et godt udgangspunkt til at tage udfordringen op og finde en løsning, så alle børn kan få en glad hårvask.

”Det viste sig hurtigt, at der ikke var nogen nem løsning på problemet. Hårvaskmasken skulle beskytte øjnene, men måtte ikke røre ved håret, for håret skulle nemt kunne vaskes.

Eneste mulighed var derfor at få hårvaskmasken til at sidde fast i ansigtet. 

Jeg har arbejdet med hudklæbere i mange år og vidste derfor godt, at jeg nu ville begive mig ud på en lang rejse med test af klæbere, for at finde en, der ville kunne klare vand og sæbe, være nem at sætte på, ikke gøre ondt at tage af, være hudvenlig og tox-testet. Det tog 5 år, men så var den der.” - Helle Kayerød