Hvorfor kan børn ikke lide hårvask?

Den gode nyhed er, at skrækken for hårvask går over..

Den dårlige nyhed er, at det ofte tager et par år. Mange børn kan ikke lide hårvask. Nogle er bange for, at få vand og sæbe i øjnene – eller ørerne. Nogle bliver usikre og mister balancen, når de ikke kan se, hvad der sker  – Men der er hjælp at hente ?  Køb

Klik og få hjælp til hårvask uden tårer

Beskyt øjnene mod vand og sæbe
Her kan I prøve at holde en vaskeklud for øjnene. Den bliver selvfølgelig våd og barnet kan ikke se, men den holder sæben væk! – Hvis barnet stadigvæk er ked af, at få vasket hår, så skyldes det nok, at barnet ikke kan se hvad der sker, mister balance og bliver utryg. I så tilfælde skal I sørge for, at barnet kan se, samtidig med at I vasker hår!

Styrk barnets balance og skab tryghed
Balancen er svær at holde med lukkede øjne. Prøv selv at stå på et ben, luk så øjnene og mærk hvor svært det er at holde balancen ? Børns balanceevne er under kraftig udvikling i børneårene, så når børn lukker øjnene fx med vaskekluden, så mister de balancen og bliver utrygge. Her kan I prøve DolphinEyes® hårvaskmaske. Den beskytter børnenes øjne mod vand og sæbe, og sikre samtidigt, at de kan se under hele hårvasken. På den måde kan barnet holde balancen og få ro til at nyde badet.

Nem og grundig hårvask
Fin den løsning som gør barnet glad når der skal vaskes hår – og sørg for at håret er løst. Både en vaskeklud og DolphinEyes® giver nem adgang til alt barnets hår, så find ud af sammen med dit barn, hvilken løsning der skaber størst glæde og tryghed ?

Stimuler leg og fantasi i badet
Ud over badedyr, kopper og kander, kan du bruge DolphinEyes® med dens sjove tegninger og klare farver til at stimulere dit barns fantasi og leg. Mathias siger han tager delfinøjne på, når han skal i bad og Amalie siger at hun har en delfinmaske-udklædningskasse.

Se hvad børnene siger