Den Store Svømmedag 2017 - DolphinEyes sikre en tryg badeoplevelse efter svømmeturen

På søndag er det Den STORE Svømmedag!

…og på Den Store Svømmedag, kan du tage hele familien gratis med i svømmehallen!

Den Store Svømmedag? Jep, sådan en har vi også. Da jeg først læste det, troede jeg, at det var noget nyt. En slags copy-cat eller efterfølger til Den STORE bagedag – men nej, der tog jeg fejl… På søndag d. 1/10 2017 er det faktisk Den Store Svømmedag! 

Den STORE Svømmedag er blevet afholdt siden 1989, mens den Store Bagedag først kom til i 2004, så her må vi sige, at der er tale om en ægte storebror til den Store Bagedag 🙂

Hvad går Den Store Svømmedag så ud på?

Kort fortalt, så holder svømmehaller over hele landet åbent med fri entré. Dvs. det er gratis at gå i svømmehallen på søndag!

Samtidig har personalet i svømmehallerne et stort job. De skal ikke kun tælle, hvor mange mennesker der kommer i svømmehallen, de skal også tælle svømmede distancer. Alle baner der bliver svømmet, uanset om du er lille eller stor – og uanset om du svømmer en bane eller 100, så bliver de talt og indberettet til et samlet landsresultat – og det er her du skal hjælpe din lokale svømmehal!

Der er nemlig præmie til den svømmehal hvor:

1. Der bliver svømmet flest meter i alt.
2. Der er flest personer i vandet i løbet af dagen.
3. Der er flest personer i vandet pr. indbygger i løbet af dagen.

I 2016 blev der svømmet over 8.000 km på Den Store Svømmedag, så din svømmehal har brug for dig… Tag familien med i svømmehallen på søndag og vær med til at fejre dagen! 

Få råd og vejledning om svømmeundervisning

Har du børn der ikke kan svømme endnu, så er der god mulighed for at tale med personalet i svømmehallen om svømmetræning og gode råd til at lære at svømme. Og har du børn der gerne vil i svømmehallen, men ikke kan lide at få vasket hår, når I er færdige, så klik her og få et godt råd til en god hårvask-oplevelse, der holder smilet oppe på dit barns læbe, mens sæben skylles ud 🙂

Tjek jeres lokale svømmehal for hvornår de holder åbent på søndag og om de er tilmeldt Den Store Svømmedag. 

Udgivet i Sæson aktiviteter.